Profesionální technika - přehled

Bez mašin jakou jsou tyhle, ani krtek nehrabe

YANMAR CK 35

Tento malotraktor je velmi vhodný pro regeneraci fotbalových trávníků. Vzhledem ke své nízké hmotnosti příliš nezatěžuje plochu hřiště, narozdíl od těžších traktorů. Jeho výkon mu umožňuje připojení či tažení kompletního příslušenství k regeneraci trávníku. 

Verti Drain 7215

Provdušňovač, slouží k rozrušení zhutněné půdy. Po použití dochází k vytvoření lepších podmínek pro růst trávy, regeneraci trávníku, lepšímu vsakování vody a přísunu vzduchu ke kořenovému systému. Aerifikaci je možno provádět dvěma způsoby. Duté hroty vynesou na povrch plochy válečky půdy o délce přibližně 10 cm. Plné hroty naopak proniknou do hloubky až 25 cm, kde rozruší spodní vrstvu.

Speed Seed 1600

Speed Seed 1600 je ideální dosévací stroj pro fotbalové trávníky. Semena jsou distribuována rovnoměrně a jejich hustota je přesně nastavitelná. Vypadávání osiva nastává v závislosti na pohybu celého stoje, což významně snižuje spotřebu travního semene. V přední části stroje se nachází válec s ostrými kónickými hroty, které připravují ideální seťové lůžko v podobě identických vpichů. Hrotový válec se skládá  z nezávisle  se  otáčejících  prstenců  s hroty, což usnadňuje zatáčení stroje. Vpichy se směrem vzhůru trychtýřovitě rozšiřují, takže do každého zapadne několik semen. Hustota osetí se dá ještě zvýšit přidáním druhého válce. Semena, která zůstanou ležet na povrchu, jsou zametena do vpichů kartáčem v zadní části secího stroje.

Verti Seed 1204

Verti-Seed 1204 je určená pro travnaté povrchy, které vyžadují perfektní a přesnou distribuci osiva, a to jak plošně, tak do hloubky. Výsev do přesně stanovené hloubky zajišťuje maximální klíčivost semen. Verti-Seed nejdříve rozřízne povrch speciálními disky, za nimi následují nože. Poté je semeno dopraveno výsevným trychtýřem a uvolněno přesně nad spárou tak nízko, že již nemůže být odneseno větrem. Hustota výsevu je nastavitelná s naprostou přesností i u velmi drobných semen. Každá secí jednotka je samostatně odpružená, aby přesně kopírovala úroveň terénu.

Turf-Tidy 1710

Vertikutátor Turf-Tidy je optimální stroj na vyčesávání fotbalových trávníků. Díky plně plovoucímu pracovnímu ústrojí přesně kopíruje terén, což je důležité pro precizní vertikutaci a čištění trávníku. Díky šířce záběru a velkému zásobníku se snižuje doba vertikutace na fotbalovém hřišti.

Prutové brány   

Univerzální příslušenství, které se může používat prakticky celý rok. Rozrušení plsti, vyčesání stařiny a zároveň lehké provzdušnění. Pravidelné používání zlepší vodopropustnost, přísun kyslíku a živin. To poslouží k vytvoření zdravějšího a hustějšího trávníku.

Turfco CR-7

Stroj ideální na pískování fotbalových trávníků. Poskytuje efektivní a rychlou práci ve spojení s menšími typy traktorů. Vzhledem k nastavitelnému úhlu rozmetacích disků je pískování přesnější a bez nutnosti použití zatahovací sítě. Velkou výhodou je nízko profilové pneu, kde dobré rozložení hmotnosti snižuje tlak na půdu. Díky velikosti zásobníku a vyšší pracovní rychlosti je pískování jedním z nejrychlejších úkonů regenerace.

Verti-Top Vac

Pravidelná údržba umělých povrchů je nutná kvůli odstranění nečistot, mikroorganismů a propustnosti povrchu. Verti -Top metá veškerý volný materiál rotačním kartáčem do vestavěného filtru, který velmi silně vibruje. Tímto pohybem je sesbíraný materiál rozvrstven. Nečistoty jsou ve filtru zadrženy, zatímco výplň zbavená nečistot je distribuována zpět do povrchu. Kartáč v zadní části stroje pak vpraví granulát zpět do trávníku, kam patří. Nový Verti -Top vám pomůže udržovat umělý povrch perfektně čistý a vlákna vztyčená.

Turf Soft TS 3

Ručně vedený stroj je určen pro pravidelnou údržbu umělých povrchů z křemičitým pískem, jako jsou např. tenisové kurty. Pravidelným používáním stroje Turf Soft docílíte stálé čistoty povrchu, pravidelné dekomprese a prodloužení životnosti povrchu. Vzhledem k malým rozměrům je možné stroj používat i v prostorách se sníženou dostupností.

mapa

Navštivte nás

Český trávník s.r.o.

Litvínovice 32 - Stecherův mlýn
370 01 České Budějovice
IČO: 28081722
DIČ: CZ28081722

Otevírací doba:

Po - Čt: 8:00 - 16:00
Pá: 8:00 - 14:00
design by vhs. built by anycoders